perjantai 13. kesäkuuta 2014

Pakastimeen!

Kuten eilen mainitsin täälläpäin oli sadepäivä,  satoi melkeinpä kaatamalla! Olin varannut leipomiseen aineet joten koko päivä meni mukavasti keittiössä hääräillen.  Saatiin pakkaseen sopivasti vierasvaraa , sillä koskaan ei voi tietää ketä kurvaa pihaan?  Mielestäni pakkasessa pitää AINA olla jotain, joskus kyllä käy niin että ketään ei kuulu kylään mutta annas olla kun syöt viimeistä pullapussia niin puhelin soi ja vieraat saapuvat!
Onneksi ostettavissa on monenlaisia piirakka pohjia, niin suolaisia kuin makeitakin. Parhaat leivonnaiset tulee kun itse tekee.
Leivottuani pullat ja sämpylät, isäntä päätti tekaista vielä kaksi pellillistä pizzaa. Toinen tuli edellispäivien Bulled- borgista jota oli jäänyt jääkaapin perukoille ja toinen tavallisine lisukkeineen, eli herkkusieni, ananas ja kinkku.  Kyllä oli hyvää kumpainenkin.   Teemme nykyisin pizza pohjan DURUM - vehnäjauhoista. pohjasta tulee pehmoinen ei liian raskas.  Ohjeen saa MYLLYN PARAS sivustoilta.  Netti on muutenkin nopea ja monipuolinen reseptien hakupaikka. Itse henkilökohaisesti pidän paperiversiosta, saa hypistellä ohjeita, joita on sitten miljoona laatikonpohjalla!!







Lisää kuvateksti
Sade senkun jatkuu, täytyy keksiä tällekkin päivälle jotain aktiviteettia? Tai sitten ei, illalla tuli valvottua myöhään kun alkoi tuo jalkapallo ja isäntä nauliintui tv:n ääreen, eihän sitä itsekkään saa silloin nukuttua! Aamulla herättiin meidän normaaliin aikaan tosi myöhään, aamukahvit juotiin vasta yhdeksän aikoihin. Mielellään herää mahdollisimman aikaisin näin kesä aamuisin, sillä aamut ovat parasta aikaa , kahvikuppi kädessä talon portailla on ihana aloittaa uusi päivä, katsoa kuinka luonto herää uuteen aamuun! 

2 kommenttia:

  1. Sitä ollaan oltu kyllä tosi ahkerana. Sadepäivät ovat kyllä parhaita leipomispäiviä :)

    VastaaPoista
  2. näin on, helteellä sitä välttelee keittiötä

    VastaaPoista