lauantai 16. toukokuuta 2015

Mummis!

Sisko peräänkuulutti mummiksesta kuvaa, tässä se nyt on . Ostin koreihin kesäkukkia, tosin orvokit saavat väistyä kevään myötä. Vielä ei viitsi laittaa kylmän arkoja kasveja jos vaikka halla iskee.
Tänään ollaan oltu kylvötöissä, mites muutakaan näin keväällä. Punajuurta, porkkanaa ja hernettä näin alkuun ja tietenkin kesäkukkien siemeniä heittelin taas kukkapenkkiin.
 Keväällä on aina vähän ristiriitainen olo kukkien siemenien suhteen. Alkukesästä maasta puskee jos jonkinlaista versoa suuresta osasta ei osaa sanoa onko se rikka kasvi vai ei. Koiranputken erotan ja vesiheinän muut ovat hepreaa! Välillä iskee epätoivo kun kukkaketo on rikkaruohojen valtaama. Mutta sitten jostain sieltä maanuumenista versoaa ihania värikkäitä kesäkukkia ja taas ollaan niin tyytyväisiä että...Näin käy joka kesä, eli sitä fiilistä odotellessa!
 Kirpputorilta ostama käsilaukku ja kori ovat nyt ansaitulla paikalla.
 Varastosta löytyi vanha parvekelaatikko, se sopi kuin nakutettu pyörän sarviin
 Tänä vuonna kokeillaan pyöreää porkkanaa, hauska uutuus
 Rikkaruohoja vastaan taistelu on alkanut!
 Mukavaa Lauantain jatkoa kaikille täällä piipahtaville

2 kommenttia:

  1. Iiihana mummis! Mekin ollaan oltu tänään ihan pihalla. Kaksi uutta kasvatuslaatikkoa laitettiin pihalle ja huomenna niihin olisi tarkoitus kylvää jotain. Ihanaa lauantai ehtoota sinne.

    VastaaPoista
  2. Kiitos, tykkään itse tuosta vanhuksesta tosi paljon. Saunan puhtoisia terkkuja sinne!

    VastaaPoista