maanantai 23. marraskuuta 2015

Logistiikkaa

Kuinka meillä voikaan olla näin paljon tavaraa? Ja kaikki ihan turhaa!
Tätä lausettan ollaan pyöritelty viikonlopun aikana monta kertaa. Laukkuja löytyi meikäläiseltä ainakin 10 kappaletta. Suurin osa säilytetty sillä ajatuksella että" jos joskus tarvitsen" Aika on kulkenut noiden laukkujen ohi ja nyt ne näyttävät ihan elähtäneiltä.

Vaatteita, puseroita, housuja, parittomia valkoisia sukkia. Hameita, villapuseroita.... Listaa voi jatkaa pitkälle.  Inventaariota on tehty raakalla kädellä. Vielä kun jaksaisi kahlata läpi astiakaapin, laittaa pois parittomat kupit, turhat rasiat ja kannet. Kipot ja tarjoiluvadit.
Turhat ruoka ohjeet, olen aikonut selvittää monet kerrat, mutta aina löytyy jokin hyvä jota "pitäisi" kokeilla ja niin se jämähtää laatikkoon odottelemaan sitä kokeilemista!

Tuo toinen puolisko laskostelee vaatteet, siis ne jäljelle jääneet hienosti eteisen kaappiin. Villasukat, huivit ( Joita naisella täytyy olla ainakin 10 keväälle ja talvelle omat) siinä hän on mestari. Nyt on kaapit kunnossa ja tilaa tuli kummasti lisää.
Kolme mustaa roskasäkkiä tavaraa kertyi ja tuossa ne odottelevat jatkokäsittelyä.


Videoita, cd-levyjä riittää, niistäkin täytyy tehdä harvennus...
Joten työmaa jatkuu. Mukavaa alkanutta viikkoa sinne ruudun toiselle puolelle!

2 kommenttia:

  1. Meillä cd-levyt ja dvd;t myytiin aikoinaan pois kirpparilla. Kaikki musiikki kun on nykyisin saatavana netistä ja melkeinpä leffatkin. Turhaa tavaraa silti meilläkin on vaikka muillle jakaa. Tsemppiä uurastukseen!

    VastaaPoista
  2. Kiitos, vähemmälläkin tulee tosiaan toimeen...

    VastaaPoista