lauantai 30. huhtikuuta 2016

Vappua !

Aurinko paistaa, linnut laulaa ihanaa! Löysin  ohjeen sellaiselle joka vieroksuu voileipäkakun tekoa . ( meikäläinen lukeutuu näihin ihmisiin) Instagramista  makulehti, kokeilin ja ihastuin, eipä helpompaa voisi olla ja makuja voi mielinmäärin vaihdella oman mieltymysten mukaan.



Tee näin: Murusta kulhoon paahtoleipää ilman reunoja, tuorejuustoa, hienonnettua sipulia ( sen jätin pois)  hienonnettua paprikaa, juustoraastetta ja vähän mustapippuria, itse laitoin pilkottua härän kylmäsavupaistia. Kaikki sekaisin sähkövatkaimella. Annoin massa levätä hetken jääkaapissa sitten pyörittelin tällaisia pieniä pallukoita vuokiin. Osan pyörittelin silputussa persiljassa osan taas ruohosipulissa.

Nämä ovat mukavia sormisyötäviä illanistujaisiin, suosittelen kokeilemaan.

Mukavaa aurinkoista vappua kaikille teille siellä ruuduntoisella puolella !

4 kommenttia:

  1. Meillä on tänään todella pilvistä - toivon kovasti, että ei sataisi! Hieman huvitti, kun säätiedotuksessa juuri puhuttiin, että pitäisi olla aurinkoinen sää täällä, hah! Ja ystävä juuri kertoi, kun heillä sataa kaatamalla ja ukkonen jyrisee. Ah, kunnon vappusää! :D

    Mutta iloista vappua - säästä viis! :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos samoin, eipä ne säätiedotukset aina paikkansa pidä. On kumma että ukkosia on tähän vuodenaikaan ja tosi kovia! Sitä niin toivoo että aurinko paistaisi ja lämpöä olisi varsinkin näin keväällä pitkän talven jälkeen. :)

    VastaaPoista
  3. Itsekin silmäilin tuota samaa ohjetta, varmasti hyviä! Iloista vappua sinne:)

    VastaaPoista
  4. Todettu vieraiden osalta hyväksi, suosittelen
    Vappuja

    VastaaPoista