lauantai 14. toukokuuta 2016

# Hässäkkää

On se vaan kumma kuinka sosiaaliseen mediaan jää koukkuun. Muutama vuosi sitten olin tietokonetta vastaan. Puhelimeksi kävi tavallinen "juntti malli" sellainen millä soitti ja lähetti kätevästi viestit.
Nyt on vene käännettu eri suuntaan. Ilman tietokonetta ei voi olla. Tässä pöydällä se odottaa valmiustilassa, ollen valmis heti yhteistyöhön. Entinen puhelin joka tosin palveli hyvin ja moitteettomasti tilalle on tullut älypuhelin! Ei niitä uusimpia versioita mutta sellainen jolla voi ottaa kunnon kuvia ( vanhassa oli tila  n. 12 kuvalle) voi googlata, kuunnella musiikkia ja mikä tärkeintä käyttää  instagramia. Sen ihmeelliseen maailmaan opasti tytär.
Olenkin pitkään työpaikalla seurannut kuinka kätevästi nuoriso puhelinta käyttää. Tuntuu että seuraava sukupolvi saa riesakseen reistailevan peukalon. Niin tiheästi sitä käytetään, toinen on etusormi.
Nyt voi meikäläinenkin istua kahvipöydässä hiljaa ilman että yrittää jutunjuurta iskeä muiden kanssa. Otan vain rakkaan puhelimen ja selailen.  ( ei siellä tosin montaa seurattavaa ole, mutta eipä sitä muut tiedä)
Hästäg, eli hässäköitä en osaa vielä oikeisiin paikkoihin laittaa ( olen siitäkin kuullut) sisko ja tytär ovat kovasti yrittäneet opastaa. Mutta harjoitus tekee mestarin varmaan tässäkin asiassa. Kuvia on kiva ottaa ja kommentoida muiden edesottamuksia.

Ei värillä niin väliä kunhan se on pinkki!
Sateista viikonloppua teille sinne ruudun toiselle puolelle

2 kommenttia: