sunnuntai 29. tammikuuta 2017

Ruusukaali

Nyt tehtiin sellaista herkkua jota ei oltu aikaisemmin kokeiltu. Sopii lisukkeeksi moneen ruokaan.
Maku yllättävän raikas vaikka kyseessä onkin kaali.



Sekoita voin joukkoon pestyn appelsiinin kuoriraastetta. Halkaise puhdistetut ruusukaalit ja paista niitä muutama minuutti appelsiinivoissa. Lisää pannuun appelsiinin mehua ja hauduta ruusukaaleja kannen alla n. viisi minuuttia. Mausta mustapipurilla. Jos haluat voit lisätä vielä appelsiinin kuoriraastetta. Kokeile ja ihastu



Sunnuntai aamu valkeni täällä hyvin harmaan oloisena. Mies laittoi sämpylätaikinan tulollensa joten kohta täällä leijailee ihanat tuoksut.

9 kommenttia:

  1. Yllättävät yhdistelmät ruusukalin kaveriksi. Täytyyhän kokeilla. Samaa harmautta ja jäisiä teitä myös täällä etelässä. Mukavaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    2. Itsekkin olin yllättynyt mausta, itse pidän myös eri kaaliruuista ja tämä oli uusi tuttavuus. Tulppaanit ovat lempikukkia, niitä on saatava näin keväänkorvalla useaan otteeseen. Mukavaa loppu viikkoa sinulle

      Poista
  3. Sorry poistin vahingossa kommenttisi, kun olin poistamassa omaani....

    VastaaPoista
  4. Kiitos vinkistä! Teenkin tätä jo viikonloppuna, sillä mieheni on varsinainen ruusukaali-fani :)

    Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oleppa hyvä, joskus tekee hyviä löytöjä tuolta intterneetin puolelta... toivotaan että maistuu teillekkin. Mukavaa viikonlopua, täällä liukastellaan jäisen tihkun ansiosta!

      Poista
  5. Kaalit on kyllä kivoja lisukkeita. Mun lemppari on paistettu paksoi, Teemu tekee siitä aina nii hyvää :)

    VastaaPoista