lauantai 18. elokuuta 2018

Kaikenlaista voi tapahtua

Ollaan joka aamu käyty pulahtamassa järvessä, sillä on mukava aloitella päivää. Muutamana aamuna ilma on ollut kolean tuntuinen joten päätettiin lämmittää sauna. Kokeiltiin miltä tuntuu saunoa heti aamusta. Ihanaahan tuo oli.




Kävimme kävelyllä ja tiellä auringossa pötkötteli tällainen. Itse olisin kävellyt ohi, koska käärme makasi ihan suorana luulin sitä risuksi. Eipä sillä ollut mitään kiirettä tai pelkoa ihmistä kohtaan koska ei luikerrellut minnekkään.



Illan hämärtyessä grillauksen jälkeen istuskeltiin terassilla ja ihmeteltiin vihellystä, puomit laskeutui mutta junaa ei vain kuulunut. Kello sai kilistä aika kauan kun ukko pekka puksutteli paikalle. Sitten juna pysähtyi ja tuli ihan hiljaista. Kuunneltiin että nytkö tuli jokin vika.  Nimittäin päivällä oli tapahtunut samanlainen tilanne ja jo silloin ihmeteltiin mistä on kyse. Nyt oltiin viisaampia ja juostiin kovaa kyytiä tasoristeyksen luokse. Siellä kello kilkatti, puomit alhaalla ja veturi seisoi mutkassa. Muutama muukin mökkiläinen oli tullut katsomaan mistä on kyse. Tietoa oli että elokuvaahan tässä filmattiin. Junassa oli mm. Tommi Korpela, jolle vilkutettiin ohi kiitävästä vanusta. Jännää tämä mökkiläisen elämä!



3 kommenttia: