sunnuntai 4. syyskuuta 2016

Hyvä ruoka

 parempi mieli, lause pitää todellakin paikkansa. Herkuttelimme hyvällä ruualla lauantai iltana. On ihana kun viikonloppuina on aikaa tehdä ruokaa rauhassa, kiireettömästi.



 Lampaanluuton lapa ja paahtopaisti, siihen sipulia, kanelia, punaviiniä ja pitkä haudutus, stifado  on valmis. Tarkempi ohje löytyy K - ruokaohjeista.


Rautapadassa hiljalleen hauduttaen puuhellalla, ai että jos taas voisin lähettä tuoksuvia terveisiä niin mielelläni sen tekisin.


Tämä ei ole kiireisen ihmisen ruokaa, tätä vaalitaan rakkaudella ja rauhassa


Viinisuositus tälle ruualle on tämä. Terassilla nautittiin, aurinko paistoi ja radiosta tuli hyvää musiikkia, eipä se muuta kaipaa.



Samettikukka jatkaa kukintaa kun kesäkukat nuupahtavat. Taidanpa ensi vuonna ostaa kyseistä kukkaa vähän sinne sun tänne, on niin kaunis ja kestävä.



Syksy on tullut, sen huomaa järvenpinnalle tipahtelevista lehdistä


Tällä hetkellä taivas on harmaa ja sadettakin on luvattu, on tässä jotain positiivistakin...saa  sytytellä kynttilät palamaan niin sisälle kuin ulos. Leppoisaa sunnuntaita .

4 kommenttia:

  1. Kyllä on täälläkin niin syksyfiilis. Kai se on uskottava, että syksy on :( Ruoka näyttää kyllä niin herkulliset, että!

    VastaaPoista
  2. Täällä kaikki koivut on ihan keltasia ja lehtiä satelee maahan. Ruoka oli tosi hyvää suosittelen kokeilemaan. Mukavaa sunnuntai päivää

    VastaaPoista
  3. Ihana toi puusaavi vai vähän pienempi missä sulla on kukkia.
    Puuhellasta sai vielä hyvän lämmön. Mekin käytetään puuhellaa varsinkin talvisin joka päivä.

    VastaaPoista
  4. Kirpputorilta olen löytänyt saavin, ihastuin ja ostin. Puuhella tuo lempeää lämpöä tupaan, samoin kuin kakluuni, eipä tarvitse paljon pattereita käyttää.

    VastaaPoista