sunnuntai 7. toukokuuta 2017

Arjen helmiä

Tämän viikonlopun jälkeen ollaan taas monta  kokemusta rikkaampia. Ystävä pariskunta piipahti kylään. Olimme etukäteen sopineet teatterissa käynnistä ja sunnuntai brunssista. Lähdimme kuitenkin lauantai iltana tutustumaan Villa Sadviken nimiseen ruokapaikkaan, Vaasan hietalahdessa.
Talo on ollut tyhjillään jonkin aikaa, kunnes se päätettiin kunnostaa ja herätellä  henkiin.
Kaunis puisto ja lähellä oleva meri on vahvasti läsnä. Ravintolan historiaan voi tutustua VILLA SANDVIKEN  sivustoilla. Tunnettuja suomalaisia merkkihenkilöitä kokoontui sinne keksäisin


 Remontti on vielä vähän kesken, mutta toiminta on lähtenyt hyvin  käyntiin




Käväisimme yläkertaa katsomassa, upeat puitteet. Myös siellä on ruokailu mahdollisuus



Itse söimme kellarissa


Rustiikkinen, ihana paikka. Syksy pimeällä varmasti mukava syödä kynttilän hämyssä



Alku drinkki Aperol Spritz



Alkuruoaksi söimme caesarsalaatin


Pääruaksi entrecote pihvin, tarjoilija opasti ystävällisesti kuinka liha kannattaa ottaa, ei liian kypsänä.
Me naiset olisimme halunneet läpeensä kypsän, onneksi uskoimme. Liha oli taivaallisen mureaa ja siinä maistui liha, ei mikään teollinen maku

Jälkiruoka oli omaa luokkaansa, kuten kuvasta näkyy!

Kaiken tämän nautinnon jälkeen olikin mukava siirtyä teatteriin katsomaan Topi Sorsakoskesta tehtyä musikaalia joka ei jättänyt kylmäksi sekään. Eli kympin päivä kaikkine kokemuksineen.

Toki me kävimme brunssilla sunnuntai aamuna. Totesimme että vähän erilainen kyläreissu. Kenenkään ei tarvinnut keittiössä hääräillä.....

1 kommentti:

  1. Kuulostaapa ihan kympin viikonlopulta! Tuonne Villaan kyllä täytyy mennä seuraavalla Vaasan visiitillä.

    VastaaPoista