maanantai 25. elokuuta 2014

Muutoksia

Muutama päivä on tässä taas hurahtanut  niin etten ole koneella paljon istunut. Kävimme anoppilassa ja koiruudet olivat meillä käymässä .  Aika vaan hurahtaa sellaista vauhtia että hyvä kun perässä pysyy.
Varmaan tarkkasilmäisimmät huomaavat että Blogi on hiukan muuttunut . Tyttären kanssa istahdettiin yhdessä koneen ääreen ja raikastettiin  ulkonäköä. Tai tytär muokkasi ja minä katselin vierestä. Välillä tuntui että onko tämä kone ollenkaan oma kun siitä löytyi niin monenmoista toimintaa ja uutta ! Nuorisolta koneen käsittely käy niin vaivattomasti. Klik sieltä ja klik tuosta , ja uutta tekstiä pukkaa tai kuvaa...... Yritä siinä pysyä mukana kun käsi käy tiuhaan tahtiin.
Pitäisi vain rämplätä konetta, ei se siitä hajoa, uskaltaa kokeilla. Syksy senkun raottelee oveaan. Sen huomaa näistä kuvista jotka nappasin perille tultua. Isäntä ehti juuri parahiksi leikata nurmikon kun sade alkoi.  Kakluuniin laitetaan valkea ja kynttilät palamaan niin eiköhän se siitä !
 Tämä kaunis köynnös on vaihtanut värin vihreästä liilahtavaan. Nimeä en tiedä, mutta tosi nopea kasvuinen ja kukinto on isoa ja näyttävää !
 Toivotaan että köynnös jaksaa tehdä useamman kukan

 Lehtiä tippuu entistä tiuhempaa tahtia. Sisällä jälleen yksi hiiri, mutta onneksi killerissä !  Ei  ehtinyt montakaan askelta ottamaan.....

1 kommentti: