torstai 7. elokuuta 2014

Teatteria ja vähän muutakin !

Melkeinpä joka kesä olemme käyneet Jyväskylässä, paikka  on mukava kesäkaupunki. Samalla reisulla olemme käyneet myös Eurooppa 4 :n kesäteatteria katsomassa. Ei voi muuta kuin ihastella esiintyjien ammattitaitoa ja musikaalisuutta. Tämän vuoden musikaali SYNNYIMME LÄHTEMÄÄN  ei tehnyt poikkeusta. Tarina ja musiikki vei mennessään, huumoria oli sopivasti ja tanssiosuudet oli taidolla hiottu mukaan. Lähtiessämme kotia kohti jäi illasta hieno fiilis !
 Lavasteet oli amerikan tyyliin, musiikkia laulettiin kuuluisien laulajien sanoin  mm. Bruce Springsteen, ZZ Top.  Simon ja  Garfunkel, Tina  Turner, Johnny Cash ym. Laulajat olivat ilmiömäisiä.
 Tämä pakettiauto oli kovassa käytössä !

 Aamupäivästä kävimme Naissaaressa ja siellä sijaitsevassa ihanassa kahvilassa ja tietenkin tavarataivaassa nimeltä PUTTIPAJA
 Tämä tiskirätti sopisi aikamonelle tiskaajalle
 Ennen esitystä söimme italialaisessa ravintolassa, Jyväskylän keskustassa. Tilasimme tyttären kanssa ihanan pizzan.  Broileria , vuohenjuustoa ja ruccolaa päällä , balsamicoa unohtamatta ! Uudenlainen makuelämys.
 Käväistiin myös Pandan tehtaanmyymälässä karkkia ostamassa . Oli kiva seurata kuinka ihmiset käyttäytyvät kun tarjolla on ilmaista karkkia. Eräskin mummo kahmaisi oikein kunnon annoksen laukkuun ja katseli nopeasti sivuille näkikö kukaan?  Karkkikaupan vieressä olevasta keramiikka puodista löysin ihanan vähän erilaisen WC kyltin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti