maanantai 28. marraskuuta 2016

Kyllä se on vaan niin ihana!

Viikot menee sellaista vauhtia ettei perässä meinaa pysyä. Päivän lyhyys varmaan vaikuttaa asiaan. On pimeä kun lähdet töihin ja melko hämärää kun palaat. Kyllä siinä jonkinlaista luonteen lujuutta kysytään että saa itsensä illalla vielä ulos neljän seinän sisältä.

Noh, viikonloppu vietettiin mukavissa merkeissä. Melkein puoli vuotta sitten ostettiin liput Hectorin konserttiin Seinäjoella ja nyt koitti kauan odotettu päivä. Täytyy nostaa suurta hattua kyseiselle artistille. Hänestä huokuva karisma yltää pitkälle vaikka ikää on kohta 70 vuotta. Ei kyllä uskoisi...



Ennen illan konserttia kävimme syömässä SININEN PAPRIKA nimisessä ravintolassa. Ruoka on  kreikkalaishenkistä. Palvelu on ystävällistä ja ruoka hyvää, suosittelen. 





Tupa oli  täynnä, faneja taisi olla parisen tuhatta kuuntelemassa. Konsertti kesti kolmisen tuntia pienellä väliajalla höystettynä. Lauluja sai kuunnella koko rahan edestä ja vielä jäi monta ihanaa kuulematta, tosin artisti lupasi tulla uudelleen ! Sitä odotellessa...






Sunnuntaina nukuttiin pitkään, ulkona vihmoi navakka tuuli joten nenänpäätä ei pahemmin ulkona näytetty. Ennen kotiin lähtöä käytiin syömässä ihanassa vohvelipaikassa. Sai tilata joko makeaa tai suolaista tai molempia. Meikäläinen otti puolikkaat kumpaisesta. Vohvelit oli paksuja ja niissä oli todella syötävää. Kiva maistella jotain uutta.


4 kommenttia:

  1. No on teillä ollut mukava reissu!

    VastaaPoista
  2. Kyllä tosiaan piristi ja tällä fiiliksellä jaksaa pitkään!
    Mukavaa viikon alkua sinne

    VastaaPoista
  3. Voi mä muistan kun olin nuori ja Hektor aivan in !!
    Muuten oliko toi vohvelipaikka myös Seinäjoella ?

    VastaaPoista
  4. Hector on ollut myös minun ihanne kautta vuosien. Juu vohvelipaikka on Seinäjoella, vieressä rakennetaan ilmeisemmin parkkihallia. Jos liikut sielläpäin käy ihmeessä testaamassa.
    Täällä satelee vettä aamulla oli pakkasta taidetaan herätä huomenna lumettomaan aamuun.

    VastaaPoista