perjantai 11. maaliskuuta 2016

Blogihaaste

Vuonon kimallus mariannaas. blogspot.fi  heitti haasteen tottahan siihen täytyy tarttua.( Mariannan blogissa voit ihastella norjan kauniita maisemia. Käy tutustumassa) Tarkoitus on vähän valaista syntyhistoriaa blogin puolelta.
Olen 56 vuotias ( kauhea luku näin numeroita tuijotellessa) perheenäiti. Lapset asuvat jo omillaan joten elelemme mieheni kanssa kahden. Aikaa meillä nykyisin on vaikka millä mitalla, siis itsellemme. Välillä harrastamme monenmoista välillä taas emme. Työ on kumpaisellakin sen verran voimia vievää että viikonloput on pyhitetty perheelle ja hyvän ruan tekemiseen, ystäviä unohtamatta.
Blogi kirjoittelu tuli vähän kuin puskista. Sain tietokoneen täytettyäni 50 vuotta . Sitä ennen en ollut paljon koneeseen koskenut. Monenmoiset kömmähdykset tuli tutuiksi alkumetreillä. Eräskin tapaus kun kaikessa viisaudessani poistin kaikki kirjoitukset iltahämärässä. Hikikarpalot otsalla tekstasin lapselle että mitäs nyt? Vastaus tuli " Älä koske mihinkään poisto näppäimiin" Noh, tehty mikä tehty, vahingosta viisastuu.
Syy miksi aloin kirjoitella oli että vietimme mieheni kanssa ihanat 4 kuukautta vuorotteluvapaalla  mökillä kaikenlaista puuhaillen. Blogin kautta muu suku sai seurata meidän edesottamuksia. Pikkuhiljaa lukijoita on tullut lisää,  sydäntä lämmittää aina kun joku kommentoi kuvia tai kirjoitusta.


Kameran kanssa kun kulkee, sitä havannoi erilailla luontoa ja paikkoja. Kyllä kuvaustyylikin on näiden vuosien myötä muuttunut. Sitä ihastelee muiden ottamia kuvia ja yrittää ottaa opiksi.
Tietenkin kameralla on suuri merkitys, uuden oman sain Joululahjaksi ja olen siitä hyvin tyytyväinen.
Joskus kirjoittelussa on taukoja, sitä ei vain tapahdu yhtään mitään mistä viitsisi tekstiä kyhäillä. Eli elämä on joskus perin tavallista.


Kuten näistä kuvista näkyy, pidän hyvästä ruasta ja vanhoista huonekaluista, käsillä tekeminen on mukavaa. On ihana istahtaa ystävien kanssa pöytään ja nauttia illasta herkullisen ruan kera. Uusi tuttavuus on kasvisruoka jota me enenevässä määrin teemme.
Olemme siinä onnellisessa asemassa että molempien vanhemmat ovat vielä ,melko hyvässä kunnossa ja toimeliaita. Lapsistaan ei kukaan voi olla liiaksi onnellinen. Kaiken kaikkiaan meillä on hyvä elämä.


Tässäpä tuli monenmoista kerrottua.

Itse haastan seuraavat blogit:

KässäRitu vaan blogspot. fi
pikkuponin.blogspot.fi
kotonaanninkanssa.blogspot.com




Säännöt:

1. Tämä on avoin kaikille bloggareille. ( teema voi olla mikä tahansa) Saat osallistua vasta kun saat haasteen.
2.Kirjoita ja julkaise oma tarina blogissasi: Miten blogisi sai alkunsa, kuinka se on  kehittynyt aikojen saatossa, ja mitkä ovat olleet merkittäviä taitekohtia.
3. Haasta neljä blogia kirjoittamaan oman tarinansa. Mikäli joku kieltäytyy voit haastaa jonkun muun.
4.Muista esittää tarinasi yhteydessä, linkkeineen päivineen, miltä blogilta sait haasteesi ja kenet haastat mukaan.
5. Mikäli olet instagramissa, käy halutessasi lisäämässä jokin kuvasi yhteyteen tagi# blogitarina. Näin instagramissa olevat bloggarit näkevät, kenen kaikkien blogeissa nuo tarinat on nähtävillä.
#Blogisitarina-haasteen käynnisti  KOTOTEKO- blogi


Hyvää viikonlopun alkua teille kaikille!
Aurinko pilkahtelee jo tiheään tahtiin taivaalla, ihanaa !

6 kommenttia: