maanantai 9. toukokuuta 2016

Runsaasti valkosipulia kiitos

Taas löytyi hyvänmakuinen  ja vähän erilainen lisäke esim. kanan kanssa syötäväksi. Mies kokeili viikonloppuna tällaista kun marinoitu vuohenjuustosalaatti. Ohje löytyi uusimmasta Pirkka lehdestä.



Parsaa ollaan syöty monella tavalla, tällä kertaa kääräistiin parmankinkkuun ja uuniin.
Kuvassa näkyvä viini maistui ruan kanssa kuin nenä päähän


Meikäläistä vähän epäilytti runsas valkosipulin käyttö,marinointi liemessä. Kumma kyllä se ei maistunut  liikaa kun sekoitettiin ainekset sekaisin. 


Broilerit liekitettyinä, ihan vahingossa



Tämä maisema voi olla ihan erinäköinen muutaman viikon päästä.
Aurinkoista alkanutta viikkoa teille sinne ruudun toiselle puolelle.

6 kommenttia:

  1. Ai mitä herkkuja siellä on taas tehty!

    VastaaPoista
  2. Juu, aina kokeillaan jotain uutta. Täytyy kyllä sanoa että hyvää oli:)

    VastaaPoista
  3. Ja maistuu. Tämä tuoresalaatti on tehty valkosipulin ystäville.

    VastaaPoista
  4. Voi nam mitä herkkuja!
    Mukavaa illan jatkoa!

    VastaaPoista
  5. Suosittelen kokeilemaan, hyvä lisuke.
    Aurinkoista ja melko kylmää aamua täältäpäin

    VastaaPoista