Parsaa ollaan syöty monella tavalla, tällä kertaa kääräistiin parmankinkkuun ja uuniin.
Kuvassa näkyvä viini maistui ruan kanssa kuin nenä päähän
Meikäläistä vähän epäilytti runsas valkosipulin käyttö,marinointi liemessä. Kumma kyllä se ei maistunut liikaa kun sekoitettiin ainekset sekaisin.
Broilerit liekitettyinä, ihan vahingossa
Tämä maisema voi olla ihan erinäköinen muutaman viikon päästä.
Aurinkoista alkanutta viikkoa teille sinne ruudun toiselle puolelle.
Ai mitä herkkuja siellä on taas tehty!
VastaaPoistaJuu, aina kokeillaan jotain uutta. Täytyy kyllä sanoa että hyvää oli:)
VastaaPoistaNam....näyttää hyvältä!
VastaaPoistaJa maistuu. Tämä tuoresalaatti on tehty valkosipulin ystäville.
VastaaPoistaVoi nam mitä herkkuja!
VastaaPoistaMukavaa illan jatkoa!
Suosittelen kokeilemaan, hyvä lisuke.
VastaaPoistaAurinkoista ja melko kylmää aamua täältäpäin