tiistai 2. elokuuta 2016

Auringon keltaista

On ihan pakko laittaa muutama kuva rehevästä pihasta. Kasvit ovat selvinneet kummasti kylmästä alkukesästä, sitten helteistä lopuksi kaatosateista. Pihapiiri on rehevä ja värikäs.



Kolmeen sinkkiämpäriin istuttelin kesänalussa kehäkukan siemeniä. Varsia kasvoi aivan huimamäärä, ja nyt nuput pikkuhiljaa avautuvat ja auringon keltaiset kukat ilahduttavat pihapiirissä, ihanaa.
Eipä nuo kesäkukat olisi jaksaneet kukkia jos ei naapurilta saatu kasteluapua helteiden aikaan, joten suur kiitos sinne suunnalle.




Jätimme tänä vuonna  linnuille yhden puskan punaisia marjoja, joten muut puskat saivat olla rauhassa! Ahneesti linnut ovat käyneet syömässä oman puskan melkein tyhjäksi.



Syksyllä on tarkoitus uudistaa tätä "kukkapenkkiä" siinä ei kasva muuta kuin koiranputki hyvin vahvasti! Noh, onhan sekin vihreää jos ajattelee positiivisesti


Kuten olen aiemmin maininnut kasvimaalla on ollut vähän hiljaista kasvun suhteen. Lannoituksen puutetta joka korjataan ensi vuodeksi. Mutta jos porkkanat, tillit , palsternakat tai se yksi punajuuri raasu siellä laatikossa on jäänyt laihoiksi on meillä ihan uutta tuotantoa. Kuten alakuvasta näkyy.
Siinä pullot ovat lisääntyneet kuin perunat konsanaan, uutta tuotantoa on tuo tölkki joka piilotteli mullassa parisen viikkoa ennenkuin sattumalta rikkaruohoja kitkiessä löytyi! Pitäisikö aloittaa tehoviljely ensi keväänä?

2 kommenttia: