tiistai 1. elokuuta 2017

Elokuu

Näin kesä etenee ollaan jo elokuussa. Valmistaudutaan pikkuhiljaa arjen haasteisiin ja ankeisiin aamuherätyksiin. Eilen aamuohjelmassa tuli hyviä vinkkejä kuinka palata lomalta taas arkeen. Jollakin se käy kivottumasti kun taas toinen tuntee ettei pääse käyntiin millään. Itse lukeudun tähän ensimmäiseen ryhmään. Ekan työpäivän jälkeen tuntuu ettei lomalla olisi ollutkaan, samaan putkeen vedetään työpäivät. Aamutkaan ei ole ogelma, olen aamuihminen ja nautin aamuista ihan arkenakin. Nousen aikaisin ja nautin kiireettömästä ajasta.Järvi on kaunis ja se rauhoittaa 


Aamukasteessa on mukava kävellä 


Käymme muutaman kerran viikossa aamukahvilla tutussa kahvilassa sieltä saa uunituoretta leivonnaista jos jonkinlaista


Punaset viinimarjat kypsyy, kohta saa heittää verkon suojaksi linnuilta


Maalausta ja ikkunanpesua. Pientä puuhastelua syömisen ja kahvittelun lomassa


Kävimme marjapaikkoja katsastamassa. Vadelmat vielä ihan raakoja, mustikoita tulee sinne tänne ja niistäkin osa raakoja. Vielä täytyy odotella ja toivoa aurinkoa ja aurinkoa....Kesä ilta ja grillin tuoksu. Se jotenkin kuuluu mökkielämään hyvin vahvasti. Grillattiinpa siinä makkaraa tai muita herkkuja niin hyvää tulee. Me valmistimme lohta savustaen. Suolaa ja valkosipulia raastaen pintaan ja maustumaan jääkaappiin.


Leppäpuuta, katajanoksa ja sokerinpala, kala grilliin ja kansi kiinni. Odotellaan puolisen tuntia ja se on siinä. Tänä vuonna salaatti on kasvanut yli odotusten ja sitä nautitaan melkeimpä joka päivä.Ilta aurinko ja radiosta hyvää musiikkia, siitä nauttien 


Kukkien loistetta pihamaalla ja ympäristössä siihen ei kyllästy koskaan.

6 kommenttia:

 1. Täällä yksi tuohon jälkimmäiseen ryhmään kuuluva...silloin ,kun vielä olin töissä..:) Lounasaikana jo tuntui, etten koskaan lomalla ole ollutkaan..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on, turhaa pilata viimeinen lomaviikko murehtimalla työasioita.

   Poista
 2. Kyllä se arki tosiaan kummasti uomilleen asettuu melko pian! Toivotaan, että lämpöä ja kaunista piisaa tälle elokuulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loma on aina loma vaikka ilmat olisi kuinka huonot.Pitää tekemiset järjestää niin että jotain kivaa tehään joka päivä. Ilmat on ollut vähän kurjat tänä kesänä oli loma sitten mihin aikaan tahansa. Nytkin sataa ja äsken aurinko helotti todella kuumasti.

   Poista
 3. Vielä saatte nauttia ihanaista lomapäivistä siellä muutaman päivän. Minulla jo työputki taas täydessä vauhdissa. Mukavia ja leppoisia päiviä sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos , kyllä näistä päivistä otetaan kaikki ilo irti ja nautitaan.

   Poista