Eihän se nyt mikään vakava asia ole, jos osaa leipoa niin kyllä liivatteenkin saa onnistumaan?!
Tuli luvattua , tai isäntä lupaili että nyt kokeillaan raparperi liivate kaakua, uudesta MAKU lehdestä. Joten ei kun hommiin.
Ohje oli aika monivaiheinen, tiskiä tuli monta kipollista. Oli paistamista ja keittämistä, mutta se kannatti.
Ehkä vasta-alkajien olisi kannattanut valita helponpi ohje, mutta se tuli tehtyä ja mieli on hyvä. Voin kertoa että maku on aivan taivaallinen !
Kakkupohja ei nouse kovin paljon, mutta on kuitenkin niin paksu että sen sai leikattua kahtia
Toinen puoli pohjaksi ja toinen päälle, väliin tuli raparperi juusto kreemi
Ja sitten vain nauttimaan , iltapäivä kahvista.
Ohjeen olisit voinut kirjoittaa tänne että me muutkin voitais tuota herkkua tehdä :)
VastaaPoistaNiinpä mutta oli niin pitkällinen ohje..... ostakaa Maku lehti! Eli en osaa vielä yhdistää reseptejä...
VastaaPoista