rakkaitten ihmisten seurassa.
Koko aamun touhuilimme isännän kanssa keittiössä, esivalmistellen ja leipoen. Kumma kyllä sopu säilyi, vaikka välillä oltiin yhtäaikaa samassa pöydän nurkassa.
Yleensä annamme työrauhan sille joka sillä kertaa kokkaa keittiössä. Välillä saatamme käydä
kurkkimassa valmistumassa olevaa ruokaa, ja jos kommentteja tulee se pakkaa ärsyttämään, siis kumpaistakin .
Meikäläinen vahtii valkosipulin käyttöä ja Isäntä että teen ohjeen mukaisesti, ilman sävellyksiä......
Tänään tarjosimme :
Anopin porkkanoita ( siirapilla höystettynä )
Bataatti fetasalaatti ( yhteishyvä lehdestä )
Naudan sisäfilettä kastikkeella
Valkosipuli vuokasämpylöitä
Jälkiruaksi : Juustokakku lasissa
Sämpylöiden ohje löytyi Maku lehdestä. Tuiki tavalliseen taikinaan lisäsin vain valkosipuli rouhetta.Antoi muuten aivan taivaallisen maun ja tuoksun. Pääruokakuva epäonnistui, joten palaamme siihen joskus myöhemmin. Oli se sen verran hyvää että tulee varmasti tehtyä uudestaan.
Jälkiruaka reseptin sain mökkinaapurilta, taivaallisen hyvää. Ohje on poimittu netistä KEKSIHYLLY resepteistä. Tummasta suklaasta väkersin tuollaisia koristeista, yllättävän helppoa !
Näin kauniin paketin sai isäntä lapsilta. Pojan avopuoliskolla on taito hyppysissä
Oiva tapa uusiokäyttää sanomalehti .
Voi mitä herkkuja!
VastaaPoista