Uusi vuosi lähestyy tässä pieni vinkki kalan ystäville tarjoilua mietittäessä.
Ylälautasella: Pehmoisia Palttoon nappeja.
Kylmäsavulohta
Tilliä
Valmista siika salaattia
Katkarapuja
Alalautasella; Sipaisu voita tai tuorejuustoa
Kylmäsavulohta
tilliä
salaatin lehti
Joulu ähkystä ollaan selvitty. Tänään syötiin viimeiset kinkun rippeet meikäläisen kohdalla. Huomenna olisi aikomus tehdä perinteinen " Siskonmakkara keitto"
Hyvännäköisiä kalaleipiä!
VastaaPoistajuu ja maku kohdillaan
VastaaPoistaOijoijoi - rakastan ruisnappeja, erityisesti Sinuhen jälkiuuninepparit ovat jotain aivan taivaallista ♥ Olen itse syönyt niitä niin, että levitän päälle tuorejuustoa ja sen päälle esim. kalkkunaleikettä. Hyvää! Nämä täytyy kyllä laittaa myös korvan taakse :)
VastaaPoistaKiitos myös tuosta vinkistä! Ja kiva kun kävit sivustoilla, tule toistekkin.
VastaaPoista