sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Leipomuksia

Pikkusuolaisia on mukava leipoa pakkaseen, vierasvaralle. Taikinan voi tehdä itse tai ostaa valmiina.
Tällä ohjeella olen väsännyt näitä suolaisia jo monena vuonna. Ohje sopii muunakin aikana käytettäväksi, ei vain jouluna.  Sisuksen voi täyttää haluamallansa täytteellä.

POROPASTEIJAT:  
                                 
Poron kylmäsavurouhetta
Yrttitarha tuorejuustoa
Paprikaa
Juustoraastetta



  Alkuperäisessä ohjeessa ei ollut tuorejuustoa, olen lisännyt sen kokeilemalla eri vaihtoehtoja ja juusto sopi mielestäni hyvin.


 Nyt paprikaa ja juustoraastetta jäi yli joten koristelin ulkokuoren niillä. Yhtähyvin päällystään voi laittaa esim. tähden tai sydämmen. Pinta tulee kauniiksi jos voitelee munalla, nyt sitä ei löytynyt jääkaapista...

Sitten uuniin 225 astetta ja noin 15-20 min riippuu  uunista


2 kommenttia:

  1. Kiitos ohjeesta, näitä voisi tehdä uudeksi vuodeksi!

    VastaaPoista
  2. Hyviä on suosittelen kokeilemaan.
    Mukavaa viikon alkua

    VastaaPoista