tiistai 19. huhtikuuta 2016

Autiotalot

Auton etupenkillä istuessa tulee kiinnitettyä katseensa ohi vilahtaviin taloihin.  Keskisuomessa valitettavan moni kaunis pihapiiri on hoitoa vailla talo tyhjillään.  Surullista katsottavaa.
Saman havainnoin tein Ähtärin keskustassa. Moni liike komeili tyhjillä ikkunoilla. Aikomuksemme oli käydä kirpputorilla johon ihastuimme vuosi sitten, kyseinen tori oli hiljattain suljettu! Eipä hätää lähdimme toiselle hyväksi havaitulle, sekin oli suljettu. Muutama pienempi löytyi, mutta mukaan ei lähtenyt mitään.Käväisimme ähtärin rautatieasemalla, komea rakennusPäivän päätteeksi ajelimme vielä Keurusselällä. Hotelli  ehdittiin lakkauttaa ja ottaa uudestaan käyttöön. Miljöö on aivan huikean kaunis kesällä, monenmoista tapahtumaa vuoden aikana. Lähimaisemissa kesäteatteri ja hyvä uimaranta. Kävelimme sisälle hotelliin aikomuksena haukata jotain huikopalaa. Ruokalistalta valittiin silakkapihvit perunamuusilla, ai että oli hyvää.Kesäkahvila odottelee lämpöisiä kelejäTässä vaihessa aurinko vielä paisteli pilvenreunalta, sitten alkoi taas sateen ropina.

2 kommenttia:

  1. Samaa mäki katteelen auton ajelun lomassa!
    Ähtäri taitaa kans aikalailla luhistua, kesäisin varmaan on asikkaita enempi!
    Tuonne Keuruusselälle kyl pitää mennä, oon siellä kerran lapsena rannalla ainakin luultavasti ollut.

    VastaaPoista
  2. Juu, autiotaloja on aivan liian paljon, sääli talot saavat rauhassa rapistua kun ketään ei ole jatkamassa. Keurusselälle kannattaa tehdä reissu kesällä, siellä vietellään mm. rosvopaisti iltoja!

    VastaaPoista