sunnuntai 5. kesäkuuta 2016

Levoton yö

Kuvitelkaa että hyttynen inisee korvanjuuressa. Läpsäset pois, mutta se jatkaa vain kiusaamista, kohta se istahtaa otsalle ja survaisee piikkinsä...
Kertokaa tämä toimitus kymmenillä,melkeinpä sadalla hyttysellä! Näin kävi meillä, keskiyön aikaan mies räpsäytti valot päälle ja alkoi armoton hyttysjahti. Ennen nukkumaan menoa olimme jo tehneet suuren työn ettei näitä inisijöitä jäänyt mihinkään rakoon lymyämään, mutta sittenkin niitä vain tuli koko ajan lisää...

Aikamme läpsyteltyämme tulimme siihen tulokseen että niitä ei voi tulla kuin yhdeltä suunnlta, juuri sieltä mistä oltiin otettu kulunut riepu keväämmällä pois.Tästä ilmastointi kanavasta hyttysparvi löysi tiensä sisätiloihin. Tämä versio oli yöllä pikaratkaisu, täytyy keksiä siistimpi tapa tukkia niiden tie.


Siitepölyä on mahdottomasti


Lumipallo pensas on kaunis, se kukkii vaan niin vähän aikaa
Kullerot kukkivat keltaisenaan


Kaunis on myös tämä lilja.

Täällä satoi äsken muutama tippa vettä, siinä mukana rakeita. Ilma kylmeni ramaattisesti. Mukavaa sunnuntaipäivää teille.

4 kommenttia:

 1. Pikkupirulisia nuo inisiät! No, toisaalta kuuluvat suomen ihanaan kesään :)

  VastaaPoista
 2. Näinhän se on, mutta liika on liikaa tässäkin asiassa! :)

  VastaaPoista
 3. Kauniita kukkaisia! Hyttyset on ikäviä, mutta oiva keino niiden karkoittamiseen on PartyLiten puutarhasuitsukkeet, jotka oikeasti tehoaa! Jopa metsäisessä mökin siimeksessä. ;)
  www.katariinakangastupa.partylite.fi/shop

  VastaaPoista
 4. Tuntuu että ´luonto on juuri nyt kauneimmillaan. Hyvä tietäää tuotteesta, jos mikään muu ei auta:)

  VastaaPoista