keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

Se milteinpä perinteinen reissu...

Mieltä piristää aina tällaiset pienet kesälomamatkat. Vietimme siskon ja hänen miehensä kesäkodissa muutaman ikimuistoisen päivän. Miehet hommailivat omia juttujaan ja meillä naisilla oli omat hommat. Välillä tehtiin myös talkootöitä. Kaiken kruunasi saunominen, uinti ja hyvä ruoka. Oli ihana illalla istahtaa pöydän ääreen joka oli kauniisti katettu.
Raivasimme rannan kuntoon pitkistä heinistä ja turhista puskista. Onneksi tuuli navakasti ei ollut hyttysiä eikä paarmoja
Viivi haettiin auringosta nauttimaan kunhan oltiin heinä saatu ajettua matalammaksiSisko on puhunut savustuspöntöstä ja kehunut kuinka hyvä se on. Sehän piti kokeilla ja tulos oli aivan erinomainen, miesväki täällä puolella lämpeni ajatukselle, josko meillekkin...


Kaunis kattaus on puoliruokaa 
Siskolla on silmää kauneudelle ja taito hanskassa, sen näkee talossa siellä sun täälläViivi otti päivänokosia aina kun vain  malttoi. Pionin nuput aukenivat ihan silmissäKiitos vielä mukavista päivistä siellä teillä !

9 kommenttia:

 1. Kiva kun kävitte. Kauniita kuvia olet napsinut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava oli käydä, ja mitä muuta voi kuvista tulla kun maisemat ja tilat ovat niin kauniit.

   Poista
 2. Ilo meidän puolella, kuvakavalkaadi jatkuu vielä jossain muotoa:)

  VastaaPoista
 3. Kauniita kuvia!
  Teillä on ollut mukava päivä!
  Savustettu lohi on niin hyvää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, on aina mukava käydä vieraisilla. Lohi oli kyllä niin hyvää, ei tuo sisko turhaan kehunut pönttöä

   Poista
 4. Aivan ihania kuvia! Anni on niin taitava tekemään kaikenlaista ja näkemään romussakin sen kauneuden ja tuomaan sen esiin muidenkin nähtäväksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, näin on siskolla on taito hyppysissä.

   Poista
 5. Annin blogilinkin välityksellä tulin piipahtamaan. Kyllä katselin tuota sohvalla olevan karvatyynyn muotoa ennen kuin tajusin, että Viivihän se siinä somistelee sohvaa:D Kiva oli käydä täällä:)

  VastaaPoista
 6. Kiva kun kävit. Viivihän se siellä, on niin herttanen koiruus että.
  Vanhuus vaivaa mutta mieli on monesti hyvinkin pirteä. On ihanaa piipahtaa välillä siskolla, välimatkat vaan ovat turhan suuret. Mukavaa viikonlopun alkua sinulle ja piipahtele toistekki!

  VastaaPoista