Aurinko paisteli ja lämpöä piisasi. Ihana oli istuskella terassilla. Edellisiltana selailtiin lehtiä ja netistä inspiraatiota ja monenmoista sitä saatiin pöytään koottua.
Alkujuomaksi kuoharia jääpaloina appelsiinitäysmehua, raikas yhdestelmä
Huomasin että osa syötävistä jäi kuvaamatta mutta tässä ainakin osa. Esim. vuohenjuustoa persikkaa ja basilikaa. Sama yhdistelmä tomaatin ja meloonin kanssa. Ilmakuivattua kinkkua käärittynä hunajamelooniin ja basilikan lehti vielä mukaan.
Ruissipseihin mies teki mätimoussen. Ihan uusi tuttavuus ja mahdottoman hyvä sellainen oli karamellisoidut pekonit. Siihen ei tarvinnut kuin 1 pkt viipaloituja pekonisuikaleita ja 2 rkl fariinisokeria. Pekonit laitetaan uunipelille leivinpaperin päälle ja pinnalle ripotellaan fariinisokeri. Paista 200 astetta n. 20 min. tai niin kauan kunnes pinta on karamellisoitunut. Vahdi tarkasti sillä sokeri palaa helposti liian tummaksi,
Focaccia tein elämäni ensimmäisen kerran ja tuli ihan syötävä. Siihen vielä itse tehty valkosipulivoi
Jälkiruaksi söimme raparperi mansikka piirakkaa kermavaahdon ja mansikoiden kera
Tänään heräilimme tuttuun ropinaan, eli tästä päivästä taitaa tulla sellainen tasaisen harmaa sadepäivä! Kuinka ollakkaan...
Ihania tuollaiset herkuttelupäivät! Täällä satoi ja ukkosti yöllä, nyt onneksi paistaa aurinko. Mukavaa tiistaita sinne mökkimaisemiin!
VastaaPoistaNiin on ja niitä pitää harrastaa aina silloin tällöin. Täällä istuskellaan sateessa. Mukavaa päivää sinne teille
VastaaPoistaOih, nam mitä herkkuja! :P
VastaaPoistaTäytyy kyllä myöntää että maut olivat kohdallaan. On mukava tehdä uusia juttuja.
VastaaPoista