sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

Ei kun kuoppaa kaivamaan!

Eilen päästiin maistamaan  sellaista harvinaista herkkua, jota ei tule tehtyä jokapäivä. Se ei ole kiireisen ihmisen ruokaa,  vaan tälle täytyy varata aikaa, mitä kauemmin sitä parempi.
Etukäteis työt kun jaksaa tehdä, sen jälkeen vain odotellaan ja odotellaan...




Kyseessä on rosvopaisti. Hiillosta poltetaan monta tuntian ennen lihan laittoa kuoppaan.



Koskahan keksitään sellainen blogiohjelma jolla tuoksut voisi välittää lukijoille? Sillä tämän haluaisin jakaa teidän kanssanne, aivan taivaallista!


Lisukkeiksi kummipoika tekaisi " mitä jääkaapista löytyy" salaatin. Eli perunoita, paprikaa,tomaattia, fetaa,kesäkurpitsaa, herneitä, sipulia ja kyytipojaksi oliviöljyä. Siinä kaikessa yksinkertaisuudessaan ja hyvää oli.


Kookosleipäset oli uusi tuttavuus, samoin pikkelöidyt kasvikset


Ihana ateria melko vähällä vaivalla



Koiruudet yrittivät pysytellä juonessa mukana, väsymys vei kuitenkin voiton





Ei tämä herkuttelu tähän loppunut. Jälkiruaksi tekaistiin vielä marinoidut ananakset. 
kermavaahdon ja mansikoiden kera.



Tämän viikon teema on ollut villasukat, toivottavasti ensi viikko tuo auringonpaisteen ja lämmön. Ainakin nyt aurinko paistaa ihanan lämpöisesti  melkeinpä pilvettömältä taivaalta.
Naapureille vielä suurkiitos maukkaasta illallisesta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti