maanantai 7. marraskuuta 2016

Älyhoi älä jätä!


Meikäläisellä kävi pieni moka kun tuli laitettua puhelin kiireessä takataskuun ja mentyä sen jälkeen vessaan, lopputuloksen varmaan arvaattekin.....

Siinä sitten kuivateltiin ja henkiin heräteltiin älylaitetta tosin huonolla menestyksellä. Viimeisillä voimillaan se pelasi kuten ennenkin muutaman tunnin ja sanoi sitten sopimuksen irti.
Mielessä risteili pienoinen paniikki että " siellä menivät puhelin numerot, ja kaikki mitä muistikortilla oli, sillä tuskin olin tallentanut mitään!
Juhlapyhien takia  en viitsinyt kaupoille lähteä joten pienessä pattitilanteessa oltiin. Kumma kyllä sitä kummasti tottui ettei käsi hamunnut puhelinta, tuli tehtyä kaikkea muuta yleishyödyllistä esim. laatikot siivottua.

Noh, nyt on uusi kännykkä samanlainen kuin entinen. Tyttö kehoitti ostamaan vesitiiviin pussukan kaulaan ettei enään onnettomuuksia sattuisi. Taidanpa vaan pitää kännykän kaukana vessanpytyistä ja muista vesipisteistä! Ja mikä onni muistikortin tiedot säilyi .


Onko tässä meidän tulevaisuus?

2 kommenttia:

  1. Kyllähän sitä on vähän liiankin kiinni näissä luureissa ja tableteissa :) Mukavaa kuitenkin että sait uuden luurin ja kauniit hohtavan valkoiset suojakuoret. Mukavaa viikkoa sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noh, kantapäänkautta tämäkin asia meni perille nyt pidetään hyvää huolta uudesta!

      Poista