sunnuntai 20. marraskuuta 2016

Anopin sitruunainen kanakastike

Viikonloppu vierähti anoppilassa . Yhdet joulumarkkinat kierreltiin, monenmoista ihanaa oli tarjolla mukaan  lähti vain kaunis joulukranssi.
Mukaan lähti myös ihana broileri kastikkeen ohje jonka haluan jakaa teidän kanssa.



Tähän kranssiin virittelen jouluvalot kunhan ehdin


Rasia broilerin ohutleikkeitä naturel, broilerimauste ja voita pannulle


Leikkeleitä ei tarvitse paistaa vielä kypsisksi kunhan niihin tulee kaunis paisto pinta. Voita saa olla runsaasti makua antamaan, se toimii myös kastikepohjana


   lisää vähän vettä pannulle ja sitruunapippuri ruokakermaa yksi purkki ja tavallista ruokakermaa toinen purkki.



Anna hautuua n. 15-20 minuuttia hiljaisella levyllä, tai kunnes broileri on kypsää


Tarjoa perunamuusin ja lisukkeiden kera. Näin yksinkertaiset aineet ja maku aivan mahtava suosittelen kokeilemaan

Korttia ehdittiin myös pelailla tottakai

4 kommenttia:

  1. Ilmankos on hyvää kun laitetaan reilusti voita :)

    VastaaPoista
  2. Ehtaa voita se kruunaa kyllä ruuan!

    VastaaPoista
  3. Ihana kranssi!
    Ja herkullinen ruoka ohje! Kiitos ohjeesta!

    VastaaPoista
  4. Kiitos, kyllä se vaan niin on että yksinkertaisilla aineilla tulee herkullista. Ei sitä tarvita purkkia ja purnukkaa kaappia täyttämään. Anoppi osaa tämän taidon, sielä on matkaan lähetenyt monta hyvää ohjetta.

    VastaaPoista