keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Reissunpäällä !

Vaikka ilmat ovat tällaiset helteiset , se ei estä tekemästä pieniä tutustumismatkoja uusiin paikkoihin. Samalla saimme nauttia siskonperheen vieraanvaraisuudesta . Ensinmäisenä päivänä auton nokka kohdistettiin kohti Porvoota. Tarkemmin sanottuna vanhaan kaupunkiin. Siitä on vuosia kun olen viimeksi ollut kyseisessä kaupungissa . Ainut mitä muistan on rannassa olevat punamullalla maalatut venemajat. Mukava kesäkaupunki ja paljon katseltavaa ja ostettavaa jos sattuu tekemään löytöjä.
 Pitihän suuresta kirjailijasta ottaa kuva, samalla ihmettelimme näitä pussukoita  puiden juurilla?! Sekin selvisi, niissä oli vettä, eli puu saa tihkutellen kosteutta niiden kautta.
 Tässä liikkeessä oli ilo käydä, senkin takia että housut jotka ostin sain ottaa kahtanumeroa pienenmät kuin tavallisesti ! Joustoa löytyy.... Kauniita vaatteita, kivoja asukokonaisuuksia.
 Ostoskadun varrella oli paljon pieniä liikeitä, mukaan ei vaan lähtenyt mitään, mutta tunnelma oli tärkein.
 Pojat jaksoivat soittaa ja laulaa, vaikka aurinko paistoi tosi kuumasti ja lanttejakaan ei herunut hirmuisesti.
 Näitä katuja astellessa sai kieli olla keskellä suuta, sitä ei paljon sivuille vilkuiltu että pääsi hengissä alas !
 Näitä rakennuksia on varmaan valokuvannut yksi jos toinenkin 

 Kengät uusiokäyttöön
 Jalat rakoilla ja päämärkänä palailtiin kotiin, iltaa istuimme takapihan terassilla ja isäntäväki toivotti tervetulleeksi näin ihanalla juomalla !
 Grillaaminen on miesten lempipuuhaa, siihen osallistutaan tietyllä arvokkuudella 
 Näin herkullisen lautasellisen kera pääsimme syömään
 Jälkiruoka kruunasi aterian. Olen kuullut puhuttavan kolmen veljeksen jäätelöstä ja nyt oli mahdollisuus maistaa . Kielen se vei mennessään, ei voi muuta todeta !  Mahat pinkeinä hyvästä ruasta, oli hyvä terästää aivonystyröitä ja räväytellä !  Huomenna matka jatkuu..........

2 kommenttia:

  1. Jännä näin kuvista huomata että Porvoossa olit huomannut paljon sellaista mitä itse en nähnyt, mm. nuo kengät seinällä. Kolmen kaverin jätskit on niin hyviä! Kiva kun kävitte :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos vielä viimeisestä ! Näin se pienikin kamera löytää jotain uutta....

    VastaaPoista