sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Leppoisaa Sunnuntaita

Huomenna koittaa taas arki osalle meistä. Kaupungissa kahvilat ja kaupat ovat täynnä ihmisiä jotka jaksavat kahlata alennusmyynneissä. Itse kuulun siihen osaan joka jättää tämän huvin toisille.
Rupesin oikein miettimään, ja tulin siihen päätökseen että en tarvitse mitään uutta. Talvitakki on samoin kengät , housuja on samoin puseroita. Joten turhaan lähden kaappeja täyttelemään ylimääräisillä vaatteilla. Tokihan houkuttelevaa on jos hintalapussa lukee -50 % ...
Käytän sen rahan johonkin muuhun.
En muista olenko maininnut , että teimme mieheni kanssa sopimuksen että käymme kerran kuussa ulkona syömässä. Satsaamme itseemme , tutustumalla kaupunkimme ravintola tarjontaan.
Ne on sellaisia pieniä arjen helmiä joita kaipaa muuten niin hektisessä elämässä.                          MUKAVAA ALKUVIIKKOA TEILLE SINNE RUUDUN TOISELLE PUOLELLE


 Siskoni koira Viivi on  saavuttanut kunnioittavan 12 vuoden iän, mutta jalka nousee  kuin nuorella neidillä.  Alakuvassa Aldo ottaa rennosti, tuli hakemaan kaverin kotiin. Joten olemme taas ilman lenkkikaveria! 

2 kommenttia:

  1. Hei, hei! Viivi täältä huutelee että täytti jo 13 vuotta :)

    VastaaPoista
  2. Niinkö se olikin, noh vanha rouva kuitenkin!

    VastaaPoista