perjantai 20. helmikuuta 2015

Hukassa !

Oletteko koskaan tulleet ajatelleeksi kuinka tärkeä aisti makuaisti on?
Voit nauttia jäätelön ihanista raikkaista mauista. Hyvästä ruasta, etsien sieltä ne vivahteet jotka tekevät ateriasta täydellisen makunautinnon.
Maku nystyröitä tarvitaan myös leipoessa , eihän sitä muuten tiedä onko lisättävä jotain vai luottaako ohjeen antamiin määriin.
Kerta kaikiaan, ilman makuaistia ei ole mieltä syödä mitään herkkuja!  On sama mitä laitat suuhun, et pysty erottelemaan kuin kuuman ja kylmän, loppu on hämärällä alueella samanlaista mössöä.
Tällainen hämärällä alueella kahlaaminen on koitunut meikäläisen kohdalle tällä viikolla. Makuaisti katosi viikonlopun aikana ja ei ole tullut takaisin! Ehkä asiaa edesauttaa vuotava nenä ja mahdoton yskä.
 Ajattelin avata Perjantain kunniaksi suklaarasian ja istahtaa  töllötintä katsomaan. ensinmäinen suupala, ja kuin ilmaa pistelisi poskeen. Sen nyt tuntee että suussa jotain on muuta ei.
Jos tästä jotain positiivista täytyy hakea, on se tunne jonka koin kun Greippiä luulin appelsiiniksi. Silloin suu ilmoitti että  " onpas hapahko appelsiini" Sitä miehelleni moittimaan, johon hän taas "Se on kyllä Greippi !" Että näin meillä Perjantaita vietellään...


2 kommenttia: