Viime vuonna näihin aikoihin lämpö helli meitä yli + 25 asteen voimin. Toivotaan että päivästä tulee jotakuinkin siedettävä.
Mikä sopisi sen paremmin tällaiseen aamuun kuin leipominen. Korvapuusteja on tehnyt mieli jo jonkin aikaa joten pyöräytin pullataikinan .
Siis olin aikeissa tehdä niitä korvapuusteja, kunnes kiepautin pullan vähän erilailla.
Pötkö tehdään samanlla tavalla kuin korvapuustissakin, voi, kanelisokeri ja rullalle. Sitten sakset esiin ja leikkaat kaksi viiltoa melkein pohjaan asti, kolmannella kerralla leikkaat pullan irti. Sitten asettelet puustin näin... Kohotus, munalla voitelu raesokeria pintaan ja uuniin 225 astetta . kunnes pullat ovat kauniin väriset. Nyt meillä tuoksuu ihana pullan tuoksu, sateen ropistellessa ikkunalautoja. Pullan tuoksuista Lauantaipäivää teille sinne ruudun toiselle puolelle!
Hienoa pullataidetta!
VastaaPoista