Ruskista broileri suikaleet, tässä oli naturel kanaa.
2 pussia Peruna- Sipulisekoitusta, pakasteesta.
3 purkkia kermaa, tähän käytettiin 3 juuston kermoja
Runsaasti juustoraastetta pintaa, voi sitä vähän sekoitella joukkoonkin
Sitten ruoka saa unohtua uuniin ainakin 2 tunniksi asteet vaikka 180-200
Lisukkeeksi sopii raikas salaatti. Helppo ja maukas tarjotava ja jää myös seuraavalle päivälle vaikka evääksi. Mukavaa alkanutta viikkoa!
Varmasti hyvää, mutta aika tuhtia tavaraa juustoineen ja kermoineen :)
VastaaPoistaMutta se maku... siihen kannattaa panostaa !
VastaaPoistaMoi! Sinulla mukava blogi, löysin yllättäin. Ihana ohje tuo "Kanavuoka anopin tapaan" . Otin ohjeen ylös ja aion ehdotomasti kokeilla, jo huomenna. Hyvä ohje mökille. Meillä vanha mummonmökki, siellä välilä pistäytyy ruokavieraita enemmänkin, siinä mielessä hyvä ohje, että jos kaikille ei löydy istumapaikkaa pöydän ääressä, niin aika helppo syödä lautanen kädellä ja pelkästään haarukalla. Sopivaa talkooruokaa. Kiitos!
VastaaPoistaKiitos, ja mukava että löysit sivustoille. Blogi kirjoittelu on vähän kuin päiväkirjan pitoa, niin itselle kuin läheisillekkin. Siinä sivussa muita unohtamatta. Monen moista ruoka ohjetta, leivontaa ja mökillä tapahtunutta on tullut tallennettua, ei muuta kuin blogia plaraamaan ja elämyksiä ammentamaan. Mukavaa Perjantai iltaa sinne ruudun toiselle puolelle.
VastaaPoistaJotain samantapaista minäkin ajattelin omasta blogistani, mutta on jäänyt toteuttamatta. Otan kuvia, ajattelen, että nämä laitan blogiini, sitten tulee taas kaikkea muuta. Meillä eletään nyt niin kiireistä aikaa, emme ole enää töissä, mutta lastenlapset ja vielä enemmän omat vanhemmat tarvitsee apua. Mutta ehkä aina joskus kuitenkin ehdin.
PoistaTeidän toisten blogeja onneksi ehdin lukea kun tabletti kulkee aina mukana. Kiitos samoin, hyvää perjantai-iltaa myös sinne!