RUISPIZZAPOHJA : 12 g hiivaa
2 dl vettä
1/2 tl suolaa
1/2 dl oliiviöljyä
2 1/2 dl ruisjauhoja
2 dl vehnäjauhoja
TEE NÄIN: Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää suola ja öljy.
Sekoita joukkoon ruisjauhot ja vehnäjauhot. Alusta niin kauan että irtoaa
taikinakulhon reunoista.
Peitä kulho ja anna levätä vähintään puoli tuntia.
Laita uunipelti kylmään uuniin ja uuni 250 asteeseen ( tämä oli ihan uutta)
Jaa taikina esim. 2-3 osaan ja kauli pizzapohjaksi.
Nosta kuuma pelti uunista ja laita siihen leivinpaperilla oleva pizzapohja täytteineen.
paista 250 asteessa keskitasolla n. 10-15 min.
Pohja on tummempi johtuen ruisjauhoista
Tätä postausta ei olisi pitänyt nälkäisenä lukea!
VastaaPoistaKokeilemisen arvoinen ohje.Laittoi päälle sitten mitä tahansa.
VastaaPoistaPakko olikin jo kokeilla ja hyvää oli :)
VastaaPoista