PINJANSIEMEN KASVISKUSKUS:
VALMISTUS: Keitä linssit runsaassa vedessä, reippaasti 10 min
Vähennä lämpöä ja hauduta vielä 15 min kunnes ne ovat kypsiä
Paista pinjansiemeniä pannulla, varo etteivät pala, saavat vähän ruskistua
Kuulota sipuli, valkosipuli ja viipaloidut kesäkurpitsat
8-10 min kunnes sipulit ovat pehmenneet ja kesäkurpitsat saaneet hieman
väriä. Lisää tomaatin ja artisokan viipaleet ja kuumenna vielä n. 5. min
Pane kuskus kuumuutta kestävään astiaan. Kiehauta kasvislieni kattilassa
ja kaada se kuskuksen päälle, peitä ja anna seistä 10 minuuttia, kunnes liemi
imeytynyt kuskukseen.
Siivilöi linssit ja sekoita kuskuksen kanssa. Hämmennä joukkoon basilikan
lehdet ja mausta pippurilla. Siirrä tarjoiluastiaan ja lusikoi päälle kypsät
kasvikset.
Ripottele pinjansiemenet, koristele basilikalla ja tarjoa heti.
Ihania uusia makuja ja kevyttä syötävää. Ainoa miinuspuoli asiassa oli se
sotku keittiössä kun tarvittiin monenmoista kattilaa ja kippoa. Kokeilkaa ja
ihastukaa!
Tästä kirjasta löysimme ohjeen
Kasvisruoat ovat tervetullut vaihtoehto ruokavalioon. Kiitos reseptistä!
VastaaPoistaOleppa hyvä, kannattaa kokeilla
VastaaPoistaTäytyypä ottaa ohje talteen, sillä kevyemmällä linjalla aiomme aloitaa mekin.
VastaaPoistaKiitos :)
Ohje on kyllä kokeilemisen arvoinen, hyvää ja kevyttä.
VastaaPoistaMukavaa Sunnuntaipäivää