lauantai 17. syyskuuta 2016

Aurinkoinen lauantai

Pitkästä aikaa vietimme kotiviikonlopun. Teimme hyvää ruokaa ja seuraksi saimme pojan kumppaninsa kanssa. Lauantaipäivä vierähti nopeasti iltapuolelle.


Raikas salaatti maistuu aina. 


Uunijuureksiin laitettiin: Porkkanaa, palsternakkaa, lanttua, bataattia, paprikaa ja tomaattia. Kaikki kasvikset pyöräytettiin seoksessa jossa oli : Rypsiöljyä,valkosipuliperunamaustetta,yrttivalkosipulisuolaa, rosmariinia ja viispippurijauhetta.
Lisäksi pöydässä oli kirjolohta joka kuvasta nyt jäi uupumaan. Hyvää oli ja melko kevyttä.



Hiukan oli haikeaa kun ovesta säntäsi vain yksi koiruus. Huomattavissa oli että hellyyttä kaivattiin kovasti. Piti rapsutella ja sylikkäin istuttiin pitkä tovi. Hetki menee totutteluun ettei kaveri seuraa perässä.

7 kommenttia:

  1. Meilläkin syötiin tänään savustettu lohta!

    VastaaPoista
  2. Kala on hyvää ja kevyttä. Ei tuu raskas olo. Mukavaa iltaa sinne, kynttilän loisteeseen

    VastaaPoista
  3. Kala on hyvää aina! Mukavaa viikkoa :)

    VastaaPoista
  4. Kalaa eri lailla laitettuna maistuu aina, ei tule ähky olo. Meillä tuo mies hoitelee ruokapuolen melkeinpä kokonaan. Itse teen sellaista perinteistä ruokalinjaa ja maistuuhan sekin aina joskus. Mukavaa viikkoa sinulle

    VastaaPoista
  5. Hyvännäköistä ruokaa. Koirulikin on ihana.

    VastaaPoista
  6. Kiitos, on ihana syödä perheenkesken kun lapset ovat jo muuttaneet kotoa. Kokoonnutaan yhteen ja samalla kuulumiset vaihdellaan. Hyvä ruoka mikä sen mukavampi tapa viikonloppuisin. Koiruus on iso mutta niin lempeä luonteeltaan.
    Mukavaa viikkoa sinulle

    VastaaPoista
  7. Kiitos, on ihana syödä perheenkesken kun lapset ovat jo muuttaneet kotoa. Kokoonnutaan yhteen ja samalla kuulumiset vaihdellaan. Hyvä ruoka mikä sen mukavampi tapa viikonloppuisin. Koiruus on iso mutta niin lempeä luonteeltaan.
    Mukavaa viikkoa sinulle

    VastaaPoista