Lampaanluuton lapa ja paahtopaisti, siihen sipulia, kanelia, punaviiniä ja pitkä haudutus, stifado on valmis. Tarkempi ohje löytyy K - ruokaohjeista.
Rautapadassa hiljalleen hauduttaen puuhellalla, ai että jos taas voisin lähettä tuoksuvia terveisiä niin mielelläni sen tekisin.
Tämä ei ole kiireisen ihmisen ruokaa, tätä vaalitaan rakkaudella ja rauhassa
Viinisuositus tälle ruualle on tämä. Terassilla nautittiin, aurinko paistoi ja radiosta tuli hyvää musiikkia, eipä se muuta kaipaa.
Samettikukka jatkaa kukintaa kun kesäkukat nuupahtavat. Taidanpa ensi vuonna ostaa kyseistä kukkaa vähän sinne sun tänne, on niin kaunis ja kestävä.
Syksy on tullut, sen huomaa järvenpinnalle tipahtelevista lehdistä
Tällä hetkellä taivas on harmaa ja sadettakin on luvattu, on tässä jotain positiivistakin...saa sytytellä kynttilät palamaan niin sisälle kuin ulos. Leppoisaa sunnuntaita .
Kyllä on täälläkin niin syksyfiilis. Kai se on uskottava, että syksy on :( Ruoka näyttää kyllä niin herkulliset, että!
VastaaPoistaTäällä kaikki koivut on ihan keltasia ja lehtiä satelee maahan. Ruoka oli tosi hyvää suosittelen kokeilemaan. Mukavaa sunnuntai päivää
VastaaPoistaIhana toi puusaavi vai vähän pienempi missä sulla on kukkia.
VastaaPoistaPuuhellasta sai vielä hyvän lämmön. Mekin käytetään puuhellaa varsinkin talvisin joka päivä.
Kirpputorilta olen löytänyt saavin, ihastuin ja ostin. Puuhella tuo lempeää lämpöä tupaan, samoin kuin kakluuni, eipä tarvitse paljon pattereita käyttää.
VastaaPoista