maanantai 26. joulukuuta 2016

Jouluaikaa

Aattoaamuna herättiin räystäiden ropinaan. Vettä satoi ja tuuli vihmoi, eli ei mikään idyllinen joulukeli.
Joulumieltä oli meillä kuitenkin runsaasti, säästä riippumatta. Molemmat lapset viettivät joulun meidän luona ja muutama ystävä liittyi vielä joukkoon. Eli mukava porukka ja monenmoista ohjelmaa. Nuoriso halusi vähän erilaisen joulunalun tänä vuonna. Joten päätimme aloittaa aattopäivän avantouinnilla. Hattua nostan näille rohkeille nuorille jotka säätä uhmaten kävivät moneen otteeseen meressä kastautumassa, taisi muutama ottaa siinä uintiliikkeitäkin.!
Pelailtiin lautapelejä, syötiin hyvin ja lahjat jaettiin, mitäpä sitä muuta kaipaa...


Kahvipöydässä oli monenmoista makeaa. Miniä oli pyöritellyt ihania joulumakeisia


 Joulupöydässä oli jokaiselle jotain niin kinkkua kuin kalkkunaa ja kalaa monessa eri muodossa


Välillä availtiin joulupakettia. Voin sanoa että patakintaat kädessä tämä paketti voi olla aika vaikea avattava, kun vastassa on aika ja tottulakki ja partakin pitäisi saada ensin puettua. Hauska leikkiAldo etsi omaa pakettiansa ja löytyihän se lopulta


Tässä peli joka laittaa piirustustaidon ja arvauksen koville, ja mikä on lopputulos? Esim. Piirrä kivijalkakauppa ja toisen täytyy piirroksesta arvata ja kirjoittaa mikä se on ja siitä peli jatkuu taas piirroksella.... voin sanoa että aina ei alkuperäinen ja lopputulos kohtaa. Monen naurut naurettiin illan aikana.Onneksi meillä oli lenkittäjä joka vaati ulkoilua säästä riippumatta. 


Sunnuntaipäivä meni monelta vaaka asennossa ja elokuvia katsellessa, ihanaa rauhallista eloa ja mukavaa  yhdessäoloa. Tänään vielä syödään kerran jouluruokaa kun mennään mummon joulupöytään, sitten saadaankin sanoa joulurualle kiitos ensivuoteen ja aloitella kevyemmällä asenteella!

6 kommenttia:

 1. No on teillä ollut mukava joulu. Kivahan se on sitä isolla porukalla viettää. Me ollaan oltu kaksin ja lievästi flunnaisina nautittu hiljaiselosta. Tänään saan minäkin kattaa isolle porukalle kun lapset tulevat syömään. Viehän terveisiä vanhuksille!

  VastaaPoista
 2. Sanotaan terveiset. Oli tosi kiva joulunaika...

  VastaaPoista
 3. Meilläkin satoi vettä koko aatto. Meillä oli rauhallinen jouluaatto, oltiin kahdestaan.
  Teillä oli mukavia leikkejä. Niin meilläkin oli kilpailuita ym. leikkejä kun oltiin isolla porukalla yhdessä.
  Se oli sitä aikaa, kiva muistella.
  Hyvää joulun jatkoa teille.

  VastaaPoista
 4. Täällä ilmat eivät suosineet, mutta kynttilät palamaan ja rennolla meiningillä vieteltiin isolla porukalla aattoa. Kiva kun nuoriso viihtyi meidän kanssa ja oli vähän elämää!
  Leikit ja pelit tuovat oman lisänsä iltaan. Oikein mukavaa vuoden viimeistä viikkoa sinulle.

  VastaaPoista
 5. Vettä tuli aattona ja joulupäivänä, hyih...musta joulu siis täälläpäin. Muuten oli mukavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin ei meitä kelit suosineet tänä jouluna, ei voi mitään. Seura oli meilläkin sen verran mukavaa ja nuorekasta että päivät menivät vauhdilla eteenpäin. Mukavaa Torstai iltaa sinne teille, täällä ollaan vuoteen omana flunssassa!

   Poista