sunnuntai 18. joulukuuta 2016

 Tuntuu siltä että päivät rientää hurjaa vauhtia loppuvuotta kohden. Kuukausi sitten joulu tuntui kaukaiselta ajatukselta. Turhaa stressiä ei oteta. Laatikot on tehty, joulusiivous on perus viikkosiivous loppuviikosta. Kuka sitä pimeessä mitään näkee jos jokunen pölypallero nurkassa kyyristelee.
Ruokia ollaan mietitty yhdessä lasten kanssa ja jokainen kantaa kortensa kekoon ja tuo omia  mieliruokiaan joulupöytään. Voi olla että muutama paketti vaihtaa omistajaa?
Parasta on yhteinen  aika, kiireettömyys ja hyvä ruoka.  Tehtiin päätös että pelaillaan perinteisiä lautapelejä porukalla.
Äsken käytiin ostamassa joulukuusi, sellainen pieni tuoksui ihanasti joululta. Muutama asia vielä ennen viikonloppua ja sitten se on siinä. Pieni kiire ja tressi kuuluu joulun odotukseen, kunhan siitä ei kasva mitään mahdotonta palloa. Nyt on aika joululaulujen. Aamulla piirakoita paistaessa, laitoin Vesa-Matti Loirin joululevyn soimaan kyllä sillä tunnelmaan pääsee.



Jouluenkeli laitettiin taas  ikkunaa koristamaan




Äidin kanssa tämän taidon opettelin ja nyt omin neuvoin niitä väkersin, onnistuin!

Näin kaunis oli iltataivas perjantaina kun kävimme avannossa. Mukavaa viikonalkua teille sinne ruuden toiselle puolelle...

6 kommenttia:

  1. Tuo piirakan teko pitäisi kyllä opetella. Minäkin kävin tänään kuusikaupoilla, monen vuoden tauon jälkeen :)

    VastaaPoista
  2. Tuntuu että mitä useammin niitä tekee niin sen paremmin onnistuu, kokeile ei oo vaikeeta.
    Ei meinattu ostaa kuusta mutta sypressit oli sellasissa hinnoissa että halvemmalla sai pienen kuusen kotiin.! Mukavaa viikon alkua

    VastaaPoista
  3. Kaunis lasienkeli, herkulliset piirakat, nam, nami. Mutta toi avanto ei houkuttele mua yhtään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jouluenkeli otetaan joka vuosi esille, onneksi on pysynyt ehjänä. Äidiltä opittu taito tuo piirakoiden teko, toivon että joku lapsistani vie sitä elämässä eteenpäin.
      Noin minäkin ajattelin kymmenisen vuotta sitten avannosta, mutta onneksi kokeilin ja sillä tiellä ollaan.:) mukavaa viikon jatkoa

      Poista
  4. Kiitos, tänä talvena on ollut monta ihanaa iltaa jolloin taivas on hehkunut kauniisti

    VastaaPoista