Jossa saa lähellä tuotettuja kasviksia , lihaa ja leipää. Sinusta huolehditaan vaikka ravintolaan tulisi uusia asiakkaita. Tämä on tärkeä pointti, usein saattaa tuntea että kun tilaukset on tehty olet tehnyt tehtäväsi ja uudet asiakkaat odottavat tarjoilijoiden huomiota.
Tässä kyseisessä ravintolassa on oivallettu hyvin , kuinka suuri merkitys keittiöllä on. Eräs kokki on kiteyttänyt mielestäni hienosti asian. Eli vaikka ravintola olisi kuinka hienosti sisustettu, mutta keittiöstä puuttuu sydän, on se arvoton.
Me söimme aivan mahtavaa makuhermoja hivelevää ruokaa, meistä huolehdittiin alusta loppuun. Tultiin kysymään mitä mieltä olemme esim. viinin sopivuudesta ruan kanssa jne.
Täyden kympin paikka, sen me kyllä ilmoitimme lähtiessämme. Siitä oli mukava lähteä jatkamaan iltaa.
Tämän otoksen jälkeen ravintola täyttyi nopeaan tahtiin, miljöö on pelkistetyn kaunis. Pentikin astiat kuuluvat olelennaisena osana kattaukseen.
Alkuruan kuva epäonnistui, mutta tässä pääruoka ja jälkiruoka. Karitsan filettä, valkosipulipyre ja kauden kasvikset. Jälkiruaksi Lähitiloilta kerätty juustolajitelma !
Annokset kuin taideteokset, ja maut kohdallaan, niin sanotusti
Ihan nälkä tulee noita herkkuja katsellessa :)
VastaaPoista