lauantai 4. lokakuuta 2014

Valtakunnallinen korvapuustipäivä !

Lauantai, pitkästä aikaa yksin kotona. Koko aamun olen soitellut cd- levyjä. Juuri niitä joita muuna aikana ei tule kuunneltua.  Sillä isännän ja meikäläisen musiikkimaku ei aina kohtaa. Itse olen aika kaikkiruokainen, rokista , klassiseen ja popista vanhan ajan iskelmiin.  Siihen väliin mahtuu musiikkia josta mielipiteemme hyvin usein eriävät. Niinpä soittelemme omaa lempimusiikiamme silloin kun olemme yksin .
Samalla voi harjoittaa omaa karaoke laulantaa lempi biisien tahdissa.
Aamulla lehteä lukiessa huomasin että tänään on korvapuustipäivä. Joten tekaisin taikinan ja paistoin muutaman pellilisen pullaa.
Samoilla lämpimillä tuli rahkapiirakka, ohjeen olen saanut työtoverilta kymmenisen vuotta sitten. Piirakka on erityisesti meidän perheen miehien lempileivonnainen.
 Korvapuustin voi leikata joko suoran malliseksi tai kolmion muotoon. Itse käytän kolmiota.
Melkeinpä samalta näyttävät uunista otettaessa. Aamu kahvit ja pulla, siitä on mukava jatkaa päivää.
 Tätäkin ohjetta lukiessa, muistuu hyvä työkaveri aina mieleen.
 Käytin ohjeessa kuvassa näkyvää kahvikuppia. Taikinan koko määräytyy lasin mukaan.
 Muru seosta ei tarvitse jättää puoli annosta kuten ohjeessa luki. Tuli taas todettua se, kun päällystä jäi melko runsaasti yli.
 Tai sekin on makuasia, jos haluaa laittaa runsaasti niin siitä vain, vähempikin käy ! Samoin sitruunan käyttö. Itse pidän sen mausta, ja laitoinkin sitä runsaasti. Tätä kannattaa kokeilla.
Tänään aion vielä käydä uimassa ja illalla tytär tulee piipahtamaan .

1 kommentti: