maanantai 19. tammikuuta 2015

PIENI VINKKI

Broileri taitaa olla jauhelihan jälkeen suosituin raaka-aine monessa perheessä. Eipä meidän perhe tee poikkeusta. Eri asia on kuinka siitä saa maistuvaa, jos ei suosi kaupan marinadeja!
Meidän perheessä kokeillaan mausteita ennakkoluulottomasti. Joskus käy että maku ei miellytä ja kokeilaan jotain muuta. Viikonloppuna löysimme makuparit jotka taatusti vie kielen mennessään.
Kana fileistä tuli aivan ihanan makuisia, joten tässä tyttärelle ja muillekkin " salainen ohje"

MARINADI:  Kylmäpuristettua rypsiöljyä
                       Kurkumaa
                       Curry
                       Valkosipulia
                       Roseepippuri rouhetta
                       Rosmariinia
                       Suolaa
                       Aavistus soijaa
                       Persiljaa

Laita naturelle fileet kannelliseen astiaan ja anna maustua vaikka yön yli tai ainakin muutaman tunnin
Voit käännellä muutaman kerran liemessä.  Tässä on maut kohdallaan!
Maukasta viikon alkua!

2 kommenttia: