Trimmeri on laulanut, samalla ollaan tehty monenmoista pihahommaa. Välillä tuntuu tuskastuttavalta huitoa noita inisijöitä kauemmaksi. Itselläni on patti siellä toinen täällä, nyt odotellaan koska kutina alkaa? Kuinka näitä hyttysiä voikin olla tälläinen määrä!
Naapurin Rolle kävi moikkaamassa. Tapansa mukaan piha haisteltiin sentilleen.
Lumipallopensas kukkii kohta, toivottavasti Juhannuksena
Tein päiväkahville pannupullaa... Juu tuli vähän tönkköstä! Voin yhtyä sanontaan " Sitähän ei syö edes Erkkikään" Mutta sitten hoksasin että raparperista voisi keittää hillon ja jääkaapissa oli purkki vaniljakastiketta! Yhdessä pullan kanssa siitä tuli ihan syötävää.Parivuotta sitten ostimme tällaisen HYTTYS karkoittimen. Epäilys oli suuri täytyy myöntää. Mutta aparaatti on tehnyt tehtävänsä ja karkottaa hyttyset aika laajalta alueelta. Ollaan todettu että ulkona syödessä oiva laite, aina parempi jos omistaa niitä kaksinkappalein.
Ensinmäistä kertaa Grillasimme avokodoa. Öljyä pintaan ja sitruunan mehua. Eipä maku siitä paljonkaan muuttunut, maistui ihan avokaadolle, siis raakana syödessä.
Mies grillasi ja minä nautin antimista. Lihan marinadi oli sen verran hyvänmakuinen että haluan jakaa sen teidän kanssa.Tässä se nyt on: RYPSIÖLJYÄ
BALSAMICOA
SOIJAKASTIKETTA
VALKOSIPULIA
SITRUUNAN MEHUA
KANELIA
MUSTAPIPPURIA
RUOHOSIPULIA
OREGANOA
CHILIÄ
Sitten vain sekoitetaan ja lihat joukkoon, jokainen voi makunsa mukaan lisätä tai pois jättää aineosia jos haluaa. Voin suositella hyvää oli.
Suomen kesä olisi täydellinen ilman noita peevelin hyttysiä. Kotoillessa ei hyttyset vaivaa, mutta toisaalta en saanut noin herkullista ruokaakaan :)
VastaaPoista