Raparperipiirakka vai kiisseli? Tällä kertaa kallistuin kiisseliin. Kauan ei varsia tarvinnut keitellä, ne hajosivat jo muutamassa minuutissa. Suurustus perunajauholla ja sokeria sekaan niin keitto on valmis. Tosin sokeria saa lorahtaa hävyttömän paljon, mutta tämähän on kausi herkku ja kyllä linjat sen kestää. Yleensä tarjoan kiisselin mannapuuron kera, mutta tänään aion tehdä poikkeuksen. Illalla nuorison tullessa syömään tarjoan kiisselin jälkiruokana jäätelön kera! Sillä raparperi vaatii jotain maitopohjaista kaverikseen.
Eilen istuttelin uusia kesäkukkia. Taimitarhan kukkahyllyjen välissä kävellessä, meinasi taas tulla pienoinen ähky. Niin paljon erilaisia kukkia ja värejä, valinnan vaikeaus. Onneksi sain pidettyä itseni jotakuinkin aisoissa ja lähdin kotiin vain kahden kukkakassin kanssa!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti