Ohje on sen verran simppeli että onnistuu varmasti. Sitä en tiedä mistä leivos on nimensä saanut, mutta maku on ihana.
150 g voita
n. 1 1/2 dl sokeria Kiehautetaan muutama minuutti
3 Keltuaista
100 g Hasselpähkinöitä ( kokonaisia) monitoimikoneella pieneksi, jätä kuitenkin kokonaisia tarvitset niitä myöhemmin.
1 tl vanilja sokeria
1 tl leivinjauhetta
n 1 1/2 dl venhnäjauhoja ( laitoin vähän enenmän)
Lisää nämä aineosat joukkoon kun voi ja sokeri on hieman jäähtynyt.
Viimeiseksi 3 valkuaista kovaksi vatkattuna. Sekoita varovasti.
Laita taikina leivosvuokiin ja paista 175 astetta n. 15-20 min riippuu uunista.
KUORRUTE:
Jännä ettei näitä le koskaan tullut maistettua!
VastaaPoistaetkö? nyt vain tekemään ja maistelemaan...
VastaaPoista