torstai 26. kesäkuuta 2014

Hyödyttömät!

Siirtelin kenkälaatikkoa, käteen osui kesäsandaalit. Eipä ole kenkiä kesäkuussa tarvittu! Mielummin aamusta vetäisee villasukat jalkaan, myös shortsit saavat lepäillä rauhassa kaapissa. Että on tämä kummallinen Kesäkuu. Osa istuttamistani kukkista jotka ovat kukkaruukuissa, on pitänyt pelastaa vedeltä turvaan, peläten että saavat vesihalvauksen. Kaikesta siitä vesimäärästä jota on tullut taivaalta.

Onneksi kesällä on kaikenlaisia tapahtumia, joissa piipahtaa vaikka aurinko ei niin paistaisikaan. Iltatorit ovat kovasti nousussa, niin myös täällä meillä. Mukavaa ajanvietettä, myyjiä laidasta laitaan. On  kirpputorikojuja, kädentaitoa myytävänä ja jos hyvä onni käy niin paikanpäältä voi ostaa jotain syötävää. Leivonnaisia ja ruokaa.
Meidän iltatori kierros päättyi siihen että istahdimme puistonpenkille syömään juuri tehtyjä ihania Kaalikääryleitä!! Vieläpä puolukkahillon kera..... maku oli aivan taivaallinen. Valittavana oli kasvisversio ja lihaversio, maistoimme molenpia. En osaa valita kummat olivat parenpia, siis suussa sulavia kummatkin.
Harmi että Kamera jäi tälläkertaa matkasta..........

Aurinko tuolla yrittää taas paistella pilvenlomasta, kyllä sen lämmön tuntee iholla. Juhannusruusut ja tämä ihana vaaleanpunainen ruusulajike kukkivat, ne  eivät pistä pahakseen koleutta päin vastoin!

1 kommentti:

  1. Kyllä sitä kameraa täytyy sisko hyvä kiikuttaa mukana koko ajan :) Mukavia nuo iltatorit! Huomenna vika työpäivä ja sitten lomille, Jee!

    VastaaPoista