torstai 12. kesäkuuta 2014

Monumetti

Täällä meillä luovuus saa puhjeta kukkaan, hassuimmatkin ideat saatetaan toteuttaa!  Koskaan ei tiedä mitä huominen tuo tullessaan?
Näin kävi tämän seuraavan projektin kanssa. Naapuri kaatoi muutaman kuusen tontiltaan, vinkkasi sitten meille että täällä olisi jurakkoa tarjolla, tiedä vaikka kukka-amppeliksi?!  Siitä se ajatus sitten lähti.......
Lupasimme ottaa juurakon, ja sille luvattiin kotiin kuljetus.  Seuraava yö menikin sitten ideoidessa, juurakko tuli uniin ja aamulla idea oli sitten valmis toteutettavaksi.
Laitoin juurien lomaan kangasta, sen päälle multaa ja kasvit. Rento akankaalia, suikeroalpia, ja maksaruohoa.
Kaikki kasvit sietävät hyvin kuivuutta, ja tekevät hyvät juuret.
Kasvien ympärille peittosin sammalta, joka sitoo multaa ja pitää näin alussa kasvit kosteina. Jos sade tulee multa ei heti liukene pois.
Monumentti on ollut nyt toista viikkoa rannan komistuksena , on ukkostanut ja satanut mutta kasvit tuntuvat viihtyvän  " Kukka amppelissa"

   Ranta muotoutuu pikkuhiljaa mieleiseksi, mutta työtunteja se tietää ja erilaisia visioita!
Tänään täällä vietetään sadepäivää. Vettä on tullut aamusta asti. Aijon leipoa pullaa ja sämpylöitä. Sitten pötkähdän tuonne viltin väliin lueskelemaan keskenjänyttä kirjaa. Isäntä virittelee tulet kakluuniin ja puuhellaan. Joten eipä tuo + 14 astetta haittaa kun sisällä on ihanan lämmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti