sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Kesän ensinmäinen kalasoppa

Kyllä kannatti käydä muutaman kerran järvellä ongella, herätä yhtenä aamuna kukonlaulun aikaan.
Oltaisiin muuten yhtä makuelämystä köyhenpänä.
Itse ongituista ahvenista keitetty kalasoppa, voiko olla parenpaa?! Jo heti kalalientä keittäessä, tuoksu on aivan taivaallinen. Makua rikastamaan ei tarvitse muuta laittaa kuin suolaa, tilliä , kermaa ja tietenkin runsaasti ehtaa voita!  Perunoita unohtamatta......
Suu söisi enemmän kuin maha vetää, niin  hyvää soppa on. Täytyy lähteä useammin järvelle, seuraavaksi kokeilla illan myöhäistä kalastusta.


Onneksi on tällaisia hyviä ystäviä jotka jaksavat puurtaa rikkaruohojen kimpussa, myös toisten kukkapenkeissä!  Kiitos Leena

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti