Löysin " vanhasta" vihkosesta ihanan marjaisan ohjeen, joka sopii juuri tähän syksyn alkuun, kun marjat kypsyvät ja niitä saattaa tulla siihen malliin ettei hilloksikaan viitsi kaikkia laittaa.
Raikas jäätelö ja raparperi oiva makupari
Hillosokerin kera voi muistakin marjoista keittää hillokkeen, makuja on hyvä vaihdella. Taikina on helppo käsiteltävä ja muovautuu hyvin kuppien pohjalle. Öljysin vuuan, en tiedä oliko turhaa vai ei mutta helposti lähtivät irti. Vähän erilainen tarjottava jota ei löydy jokaisesta kahvipöydästä!Tähän päättyi vähäksi aikaa syötävän hyvää blogikirjoitukset, kirjoittelen muista aiheista seuraavaksi!
Jos joku näistä ohjeista saa ideoita tarjottavaksi niin hyvä...
Hyvä, muuntelukelpoinen ohje!
VastaaPoistaNäin on, aina voi soveltaa.
PoistaKivoja ovat nuo ruoka- ja leivontaohjeet - niistä saa hyviä vinkkejä omiin kokkailuihin.
VastaaPoistaHyvää loppukesää!
Kiitos, mukava jos olet saanut ideoita itsellesi. Itse mielelläni kokeilen blogeista saatuja ohjeita.
Poista