Mikä sen mukavampi kesäiltojen ohjelma numero kun voi suurellakin porukalla istahtaa yhteisen pöydän ääreen ja kokea makujen sinfoniaa. Levyllä kypsyy niin liha, kana ja kala sekä muu vihannes. Muistaa vain leikata lihan mahdollisimman ohuiksi siivuiksi.
Kokatessa käry, tai paremminkin tuoksut ovat sen verran voimakkaat että sen takia ruokailu sopii juuri ulos nautittavaksi.
Kun kaikki kipot on suurinpiirtein tyhjätty, voi kokeilla jotain ihan spesiaalia, tänä vuonna kokeilimme lehtikaalia. Kuiva levy ja hiljalleen kääntäen, välillä marinadia varovasti sivellen ja herkku on valmis. Yllättävän hyvää ja rapsakkaa. ( lehtikaalin vieressä muutama herkkupala, jos joku vain jaksaisi syödä...)
Itsetehty marinoitu punasipuli on aina yhtä suosittu lisä. Täällä heräiltiin taas sateen ropinaan, kuinka ollakkaan!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti