lauantai 25. heinäkuuta 2015

Päiväreissu Mänttään

Jotain  pitää keksiä päivän ratoksi kun vettä lorottelee heti aamusta. Eilen suuntasimme kohti Mänttää. Kiertelimme kirpputorilla ja katsastimme muitakin liikkeitä. Myllyrannassa kävimme syömässä lounaan. Ruoka on hyvää ja hintataso sopiva. Jotain pientä lähti mukaan, siitä sitten postailen myöhenmin.
Päiväreissuksi hyvä kohde.
 Aamupäivällä ei päästy lämpöennätykseen...
 Olen aikaisemminkin laittanut juttua Mäntän kirkosta, se on vaan niin kaunis. Tälläkertaa ovet oli auki ja pääsimme kurkistamaan myös sisälle.



 Paikallinen myyntiliike lupaa myydä kaikenlaista tavaraa ja se on kyllä totta. Ulkona seisovat vanhat työkoneet niissä on sitä jotain.
 Myllyrannasta löytyy niin vaatetta kuin tavaraa. Myös silmän iloa.
 Pihasta ostimme vielä jälkiruaksi jäätelöt, näin herkullisia pulliakin olisi ollut tarjolla.
 Koiruus ei tiennyt kuinkapäin olisi lelunsa kanssa ollut kun palasimme takaisin.

4 kommenttia:

  1. Ai teilläkin menee tuo riemu leluihin - niin meilläkin :)
    Kiitos kuvareissusta ja tunnelmista Mänttään, jossa en ole koskaan käynyt. Mukavat kuvat olet napannut ja erikseen on mainittava nuo ihan valtavan herkullisen näköiset pullat!!! Aah...
    Hyvää lauantaita teille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, juu koiruus on niin mielinkielin kun saavumme, vaikka poissa olisi oltu vaivaiset 15 minuuttia saadaan aina kunnon tervetuliais toivotus. Mänttä on pieni paikka mutta omalla tavallaan kotoinen. Meille se on joka kesäinen käyntikohde, ehkä siksi kun se on niin lähellä. Kotimaassa on paljon pieniä paikkoja johon tutustua, kotiseutu opas vain käteen ja lähitienoita koluamaan, aina voi löytää jotain mielenkiintoista!
      Mukavaa aurinkoista Lauantai iltaa sinne teille myös!

      Poista
  2. Kesäpyrähdykset piristävät kummasti! Ihana tuo koiruus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin on, sadepäivän piristys ja miksei hyvälläkin ilmalla, silloin on mukavampi kierrellä paikkoja ja istahtaa vaikka kahville ulkosalle!

      Poista